Найбільший Smart активно тестується на бездоріжжі (Фото)

Марка Smart опублікувала офіційні фото серійної версії кросовера #5, позиціонуючи його як найпрохіднішу модель в лінійці. Офіційної прем’єри ще не було, але в червні кросовер частково розсекретило китайське міністерство промисловості. На фото електрокар зображений в умовах бездоріжжя, що підкреслює його позашляховий характер.

Концепт Smart #5, представлений у квітні, показав сильні бампери, додаткове світло і грязьові покришки. Хоча на сертифікаційних фото цього декору не було, нові зображення свідчать про спробу зберегти брутальний імідж для серійної версії. Кросовер матиме габарити 4705х1920х1705 мм і колісну базу 2,9 метра, що робить його найбільшою моделлю марки, порівнянною за розмірами з BMW X3.

Smart #5 запропонує чотири варіанти силових установок з потужністю від 340 до 646 к.с. і 100-кіловатну батарею, що забезпечить запас ходу до 550 кілометрів. Це робить його привабливим вибором для довготривалих подорожей та активного відпочинку.

Офіційна прем’єра Smart #5 намічена на 28 серпня в Австралії, оскільки бренд планує зробити цю модель глобальною. Електрокар буде продаватися на Зеленому континенті, у Китаї та країнах Європи, що підкреслює його значення для міжнародного ринку.

Джерело carscoops.com