Довгоочікуваний електромобіль CUPRA Raval засвітився на тестах (Фото)

Новий електромобіль CUPRA Raval знову помітили під час тестів поблизу траси Нюрбургринг. Іспанська марка активно продовжує розробку своєї третьої електричної моделі, яка вийде на ринок у 2025 році. Прототип позашляховика, за розмірами схожого на SEAT Ibiza, був помічений під час випробувань у німецькій місцевості.

Незважаючи на камуфляж, автомобіль демонструє спортивний дизайн, успадкований від концепту CUPRA Urban Rebel. Особливу увагу привертають передні фари з трикутними світлодіодними елементами, а також аеродинамічний спойлер, вбудований під заднім вікном. В інтер’єрі видно великий сенсорний екран і кермо з плоскими верхньою та нижньою частинами.

CUPRA Raval буде передньопривідним електрокаром на базі платформи MEB. Модель отримає батарею з літій-іонним і літій-ферофосфатним елементами для зниження вартості, що забезпечить запас ходу понад 400 км.

Максимальна потужність електродвигуна перевищуватиме 200 к.с., а динамічне шасі дозволить CUPRA Raval конкурувати з моделями на кшталт Alpine A290. Презентація моделі відбудеться у 2025 році.

Джерело motor.es