В Україні помітили рідкісний спорткар Alfa Romeo із двигуном Ferrari (Фото)

На вулицях Києві засвітився спортивний седан Alfa Romeo Giulia 2017 року. Модель належить до топової зарядженої версії Quadrifoglio. Зображення рідкісної для України автівки опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в соціальній мережі Instagram.

Фото: Topcars UA

Родзинкою Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio є її силова установка. Італійський седан оснащений 2,9-літровим V6 твін-турбо, розробленим компанією Ferrari. Двигун генерує 510 кінських сил і 600 Н∙м крутного моменту. Машина здатна прискорюватися до «сотні» за 3,9 с і розвивати 307 км/год. Трансмісія може бути 6-ступінчастою механічною або 8-ступінчастою автоматичною. За доплату пропонували повний привід. Також автомобіль отримав доопрацьовану ходову, збільшені гальма і 19-дюймові диски з низкопрофільною гумою.

Фото: Topcars UA

Нагадаємо, в Україні офіційно доступна модель Alfa Romeo Giulia MY 2024. Машина пропонується із 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 280 кінських сил та системою повного приводу. Мотор поєднується із 8-швидкісною автоматичною трансмісією. Вартість авто становить 2 596 770 грн.