ЛАЗ перейменував свої автобуси в легендарні бренди

В City Transport Group стверджують, що дбайливо зберігають традиції автобусів ЛАЗ, тому вирішили назвати свою сучасну модель історичним ім’ям. ЛАЗ-695 “Собз” тепер називається міська та приміська 9-метрова модель.

9-метрова туристична модель щоб двічі не вставати також змінила назву і тепер іменується не інакше як ЛАЗ-697 Турист, як в минулі часи. Відзначимо, що 697-й автобус в 5-х поколіннях протримався на конвеєрі рекордний час. Його випускали з 1958 по 2001 рік! За весь час

Львівський автозавод випустив понад 350 тис. автобусів 695-й і 697-й моделі.

На допомогу цій легендарній спадщині і розраховують в City Transport Group. Прикладів у світовій практиці – безліч. Той же Volkswagen в 2000-х реанімував легендарний “Жук” Beatle, а FIAT – 500-у модель.

Тільки ось чи допоможуть легендарні імена Львівському автозаводу? Як повідомив представник City Transport Group підприємство переживає зараз не найкращі часи. За даними, раніше анонсований великий єгипетський контракт на поставку сотень автобусів так і не уклали.

А спроба прорватися з газовим автобусів ЛАЗ А183 CNG на ринок Ірану також зазнала фіаско, хоча львівський автобус доїхав туди своїм ходом на виставку і повернувся назад. Але замовлень з Ірану, на жаль, не привіз.

Представники City Transport Group стверджують, що завод у Львові – працює, але назвати число випущених моделей не змогли.

Не чути і про перемоги ЛАЗів на українських тендерах. Може після перейменування справи у підприємства підуть краще?

http://www.autoconsulting.com.ua/


Не пропустіть