Який автомобіль можна брати сміливо і їздити без ремонту роками

Американське агентство AutoPacific підвело підсумки щорічного конкурсу Vehicle Satisfaction Awards, в якому автовласники визначають якість і надійність певних автомобілів. Відзначається, що в конкурсі взяли участь понад 54 000 респондентів.

Згідно з даними американських видання, опитаним автовласникам запропонували оцінити свій автомобіль по 54 параметрам, що, думку організаторів конкурсу, дозволяє максимально об’єктивно визначити всі сильні і слабкі сторони моделі. Відзначається, що безпеку автомобілів також оцінювалася з точки зору водіїв. Серед моделей 2017 модельного року перемогу здобув корейський преміальний седан Genesis G90, що стало певною несподіванкою.

Серед розкішних автомобілів американці відзначили моделі бренду Lincoln, а перемогу в масовому сегменті завоювала компанія GMC.

Крім цього, була проведена оцінка моделей з розподілом на сегменти. Кращими в своїй категорії стали Nissan Maxima, KIA Cadenza, MINI Clubman, Porsche 911 і Dodge Challenger. Серед популярних в США пікапів і рамних позашляховиків кращими виявилися Ford F-150, Nissan Titan, Honda Ridgeline і Jeep Grand Cherokee, а кращими серед кросоверів названі Porsche Cayenne, Nissan Rogue, KIA Sportage і Lexus RX.


Не пропустіть