Складено ТОП-10 кращих авто літа 2017 року (Фото)

У рейтинг увійшли 10 моделей. Велика частина автомобілів, що значаться в рейтингу, була представлена ​​в автосалонах у цьому році, і незабаром стануть доступні на авторинку Канади, пише vistanews.ru.

Лідером ТОП-10 став позашляховик Volkswagen Atlas 2018 модельного року. Як вважають експерти, даний автомобіль якнайкраще підходить для тих, хто бажає провести літню відпустку далеко від асфальту і міської метушні.

Другим став японський Subaru Crosstrek другого покоління. На автомобільному ринку Канади автомобіль з’явиться вже в наступному місяці.

«Бронзу» отримав оновлений Nissan Qashqai, який досить-таки успішно продається на європейському ринку. Шведський Volvo XC60, який також з’явиться на канадському авторинку в липні цього року, займає четверте місце в рейтингу. А на п’ятому місці розташувався німецький Audi A5 Sportback.

Також в ТОП-10 кращих автомобілів літа увійшли Land Rover Discovery, Honda Odyssey 2018 модельного року, спортивний автомобіль Porsche 911 GTS, Lexus LC500 і німецький автомобіль з відкритим верхом Mercedes-Benz E-Class Cabriolet.


Не пропустіть