Офіційна презентація Mercedes-Benz Sprinter 2018 (Відео)

6 лютого у німецькому місті Дуйсбург пройде офіційна презентація легкого розвізного автомобіля Mercedes-Benz Sprinter третього покоління, про це повідомляє “Автоцентр”.

Пропонуємо вашій увазі пряму трансляцію з офіційного показу автомобіля Mercedes-Benz Sprinter третього покоління. Без сумніву, це головна прем’єра року серед легких комерційних автомобілів. Mercedes-Benz Sprinter 2018, на відміну від машин двох попередніх поколінь, які виготовлялися в кооперації з Volkswagen, побудований на абсолютно новій платформі. Автомобіль отримав кардинально інший дизайн як зовні, так і всередині, а також цілий список ноу-хау. Якщо говорити про робоче місце водія, то це електричний ручник, кнопка запуску двигуна й головне – революційна інформаційно-розважальна система Mercedes-Benz (MBUX). Вона дозволяє за допомогою штучного інтелекту підлаштуватися під індивідуальні потреби користувача.

У виробництво Mercedes-Benz Sprinter третього покоління інвестовано понад 300 млн євро. Важливо, що нова машина буде виготовлятися не тільки на головному заводі в Дюссельдорфі, а ще й на повноцінному заводі в США – до цього тут здійснювали лише великовузлове складання. До 2019 року компанія обіцяє почати продажі Mercedes-Benz Sprinter на електротязі.


Не пропустіть