Представлено оновлений кросовер Genesis GV70. Як він змінився (Фото)

Преміальний бренд Hyundai представив оновлений кросовер Genesis GV70 2025 модельного року. Передбачається, що новинка вийде на ринок як із традиційними двигунами внутрішнього згоряння, так і в повністю електричній версії.

Зовні кросовер практично не змінився. Візуально він примітний новою передньою решіткою радіатора з подвійною сіткою, злегка зміненою оптикою, заднім спойлером, новою формою насадок на вихлопних патрубках і 19-дюймовими колісними дисками темно-сріблястого кольору.

Суттєвіші зміни відбулися в салоні. Як і «старшому» GV80, оновленому Genesis GV70 замінили окрему цифрову панель приладів і екран інформаційно-розважальної системи на один гігантський 27-дюймовий дисплей. Також в салоні встановили нове рульове колесо, як у Genesis GV80 2025 року, і покращене атмосферне підсвічування.

Очікується, що автомобіль, як і раніше, пропонуватиметься із 2,2-літровим чотирициліндровим турбодизельним двигуном, 2,5-літровим бензиновим мотором, 3,5-літровим бензиновим турбоагрегатом V6, а також повністю електричною силовою установкою.

Genesis GV70 2025 також буде доступний в «зарядженому» виконанні Sport. Новинка надійде у продаж у Південній Кореї вже у травні, а потім дебютує і на світових ринках.


Не пропустіть