Cupra оновила свій кросовер Formentor (Фото)

Cupra Formentor отримав значні оновлення до 2025 року, включаючи новий дизайн, покращений інтер’єр і збільшену потужність. Оновлений Formentor вже доступний для замовлення з початковою ціною 33 450 фунтів стерлінгів.

Базова модель оснащена 1,5-літровим бензиновим двигуном TSI з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Також доступна версія з системою м’якого гібрида eTSI на 48 В і семиступінчастою автоматичною коробкою передач DSG, що покращує економічність та знижує викиди.

Cupra представила новий гібрид із 1,5-літровим двигуном TSI, електромотором і батареєю ємністю 19,7 кВт/год, здатний проїхати понад 100 км на електротязі. Ціни на гібридні версії починаються від 41 510 фунтів стерлінгів, а потужність становить 201 к.с.

Моделі VZ1, VZ2 та VZ3 оснащуються або гібридом потужністю 268 к.с., або 2,0-літровим турбованим бензиновим двигуном на 328 к.с. з повним приводом. Всі комплектації мають 12,9-дюймовий сенсорний екран, бездротові Apple CarPlay та Android Auto, цифровий дисплей водія, бездротову зарядку для смартфонів, світлодіодні фари, адаптивний круїз-контроль і систему утримання смуги руху.

Моделі VZ3 також отримали нову технологію розподілу крутного моменту, шестипоршневі гальма Akebono, спортивні сидіння CUP та аудіосистему Sennheiser з 12 динаміками, зі стартовою ціною 51 605 фунтів стерлінгів. Представлена обмежена версія First Edition з панорамним дахом і покращеними сидіннями за 51 790 фунтів стерлінгів, доступна лише з гібридом на 268 к.с.

Джерело cupra-media.de