Оновлений Volvo XC90 розсекретили перед прем’єрою (Фото)

Volvo достроково розкрила оновлений кросовер XC90, хоча офіційна прем’єра запланована на 4 вересня. На швейцарському сайті марки з’явилися фотографії новинки, які демонструють як екстер’єр, так і інтер’єр моделі. Оновлення не революційні, але XC90 став значно сучаснішим, особливо в салоні, який тепер оформлений у стилі електрокара EX90.

Зовні Volvo XC90 отримав вузькі фари з характерним Т-подібним малюнком денних ходових вогнів, вертикальні повітрозабірники гальм, і нову решітку радіатора з цікавим малюнком. Фари тепер стикаються з решіткою радіатора, а капот став майже горизонтальним. Спереду оновлено всі кузовні елементи, а ззаду зміни торкнулися лише бампера і ліхтарів.

Фото: cochespias.net

Інтер’єр зазнав значних змін: нова мультимедіасистема з вертикально орієнтованим тачскріном високої чіткості замінила стару систему. Також оновлено екран віртуальної панелі приладів. При цьому, селектор трансмісії та фірмовий блок гарячих клавіш залишилися без змін, що підкреслює відмінність XC90 від електрокарів.

У ході рестайлінгу також було змінено дизайн колісних дисків та оновлено палітру кольорів. Volvo XC90 продовжує еволюціонувати, зберігаючи свої основні риси, але адаптуючись до сучасних вимог.