Презентовано Hyundai Santa Fe п’ятого покоління (Фото)

Новий Hyundai Santa Fe п’ятого покоління представили на автосалоні в Ченду, де відкрили прийом заявок на модель. Зовнішній вигляд та інтер’єр китайської версії не відрізняються від глобальної: кросовер зберіг рубані форми кузова та пропонується в дво- і трирядних варіантах з п’ятьма, шістьма або сімома сидіннями. Однак китайська модель отримала унікальну технічну комбінацію — турбодвигун поєднаний з класичним автоматом.

На глобальному ринку Santa Fe доступний з атмосферним 2,5-літровим двигуном і 8-ступінчастим автоматом або з турбодвигуном такого ж об’єму та преселективним роботом. У Китаї через податкові особливості вирішили використовувати 2,0-літровий турбомотор G4NN, що розвиває 247 к.с. і 353 Нм крутного моменту. Цей двигун працює в парі з 8-ступінчастою коробкою передач із гідротрансформатором.

Фото: autohome.com

Більшість китайських Santa Fe передньопривідні, лише одна з п’яти комплектацій пропонує повний привід. Ціни на модель варіюються від 196 до 246 тисяч юанів (27,6-34,6 тисяч доларів).

Топова версія з повним приводом і шестимісним салоном коштує 269 тисяч юанів (38 тисяч доларів) та оснащена мультиконтурними сидіннями та повним набором електронних помічників.

Джерело autohome.com