Представлено оновлений Volvo XC90 (Фото)

Volvo оновила кросовер XC90, зробивши його дизайн більш сучасним і впровадивши нові технології. Зовнішність моделі тепер нагадує електричні EX90 та EX30, а салон зазнав значних змін, зокрема оновлено передню панель, додано новий відсік на центральній консолі та використано преміальні рецикловані матеріали для оздоблення.

Головною новацією стала мультимедійна система з 11,2-дюймовим дисплеєм, який має вищу щільність пікселів. На головному екрані відображаються найбільш використовувані функції, а контекстна панель змінюється залежно від ситуації, наприклад, з’являється кнопка камер при паркуванні.

Фото: volvocars

Технічні зміни незначні: підвіску налаштовано на більший комфорт, а за додаткову плату доступна пневмопідвіска з регулюванням дорожнього просвіту. XC90 тепер повністю електрифікований, без дизельних варіантів, пропонуючи гібриди B5, B6 і T8.

Гібридна версія T8 має запас ходу понад 800 км, а на електротязі долає понад 70 км. Витрата палива становить 1,2-1,6 л на 100 км у змішаному циклі, при цьому кросовер розганяється до 100 км/год за 5,4 секунди, з максимальною швидкістю 180 км/год.

Джерело motor1.com