Ролетні системи: основні переваги

Віконниці одним з найдавніших елементів захисту вікон від різних зовнішніх впливів (будь то погодні фактори або надмірна цікавість сусідів). роллеты Одесса представляють собою сучасний варіант цієї ідеї. З точки зору конструкції це гнучке полотно на основі сегментів-ламелей, яке в розгорнутому стані перекриває віконний або дверний проріз, а в згорнутому згортається в рулон і повністю відкриває отвір.

Ролетні системи для вікон: переваги і плюси конструкції

1. Надійно закривають отвір від сторонніх поглядів. Коли на вулиці темно, а в приміщенні ввімкнене світло, це особливо важливо, тому що видимість того, що відбувається всередині суттєво покращується.

2. Ролетні системи досить зручні у використанні вони легко згортаються і розгортаються. Крім того, особливість конструкції полягає в широких можливостях застосування автоматизації. Наприклад, в систему можна включити мотор з електроприводом і пультом управління. А можна встановити датчик освітленості, завдяки якому віконниці будуть автоматично закриватися у вечірній час і відкриватися в ранкове.

3. Захист від злодіїв. Сучасні протизламні системи забезпечать надійний захист від зловмисників. При цьому на відміну від звичайних решіток ролети не знижують рівень пожежної безпеки, так як зсередини вони відкриваються легко.

4. Вікна одним з основних каналів втрат тепла. Установка ролетів для вікон допомагає знизити ці втрати на 30-50%, що означає відповідне зниження витрат на опалення.

5. Влітку ролети дають можливість захиститися від надмірного перегріву приміщень.

6. Крім того, ролокасети знижують рівень шуму, що проникає з вулиці. Особливо актуальним дана обставина може бути для дитячих кімнат або робочих приміщень.

7. Досить прості в експлуатації, не вимагають спеціального догляду, мають тривалий термін служби.

8. Існує маса різноманітних дизайнерських рішень. Рольставні випускаються з різних матеріалів (в тому числі і з дерева), мають широку кольорову гаму, різні малюнки. Завдяки цьому завжди можна підібрати варіант під загальний дизайн будинку.


Не пропустіть