Китайці випустили кросовер на платформі Skoda Kodiaq із турбодвигуном за $12 тисяч (Фото)

У Китаї розпочались продажі кросоверів Jetta VS5 і Jetta VS7 зразка 2024-го модельного року. Молодша модель буде доступна у семи комплектаціях (від 12 до 16,8 тис. доларів), у старшої п’ять комплектацій (від 14,9 до 19,5 тис. доларів).

Оновлені автівки відрізняються від попередників іншим оформленням передньої частини (вона затемнена) та новим логотипом бренду. Обидві моделі отримали нові радіаторні решітки з майже відсутньою рамкою. У деяких (топових) версіях вона забарвлена в чорний глянець.

В оснащенні – медіасистема із 10-дюймовим екраном, атмосферне підсвічування, двозонний клімат-контроль, система кругового огляду, адаптивний круїз-контроль, система моніторингу тиску в шинах. Jetta VS7 має 8-дюймову панель приладів та великий панорамний дах.

Обидві версії оснащені 1,4-літровим турбомотором EA211 потужністю 150 кінських сил, який поєднується із 5-ступінчастою «механікою» або 6-ступінчастим «автоматом». Привід винятково передній. Обидві моделі побудовані на тій же платформі, що і Skoda Kodiaq та Karoq, а також Volkswagen Tiguan другого покоління.


Не пропустіть