Експерти розповіли, як визначити битий автомобіль

Експерти розповіли, на які моменти потрібно звернути увагу, щоб не купити битий автомобіль. Всього кілька простих порад допоможуть уникнути помилки при виборі авто.

Перше, на що потрібно звернути увагу – блиск кузова, особливо, якщо машина вже у віці і зі значним пробігом. З великою ймовірністю можна стверджувати, що такий автомобіль перефарбовували, а значить, можливо, він був в ДТП. Перевірити цей факт можна за допомогою приладу – вимірювача товщини лакофарбового покриття. Також не зайвим буде взяти з собою експерта, який не тільки визначить перефарбоване авто, але і підкаже на які моменти звернути увагу.

Друге – це болти кріплень, які відрізняються від інших. Це може говорити про те, що деталь міняли після її пошкодження в аварії. Ще одна ознака, яка вказує на погане минуле автомобіля – нерівномірність зазорів між кузовними частинами. Також допоможе впізнати машину після ДТП наявність шильдиків, які повинні обов’язково стояти на своїх місцях.

В кінці експерти порекомендували порівняти маркування скел і ременів безпеки, а саме індекси, які повинні відповідати модельному році автомобіля.


Не пропустіть