Показали перший гібрид Audi 1989 модельного року (Фото)

У Мережі з’явилися фото першої гібридної моделі Audi, розробленої в 89-му році. Мова йде про варіацію 100 Avant Quattro Duo.

Підзарядна гібридна версія Audi, створена близько тридцяти років тому, отримала повнопривідну систему, яка за сьогоднішніми стандартами є досить сучасною. Автомобіль оснащувався бензиновим ДВЗ на 134 кінські сили, який приводив у рух передню вісь. Задні колеса функціонували за рахунок електродвигуна на 13 конячок.

Під підлогою багажного відділення перебував батарейний блок, який має нікель-кадмієві елементи. Завдяки йому транспортний засіб міг подолати до 39 кілометрів шляху безпосередньо в електричному режимі.

Автомобіль зміг за рахунок електричного двигуна розганятися до 50 км/год. Компанією було сконструйовано десять гібридних таких варіацій, які експлуатували для подальшого вивчення технології.

За рахунок отриманих результатів автобренд Audi зміг в 97-му році поставити на виробництво модифікацію A4 Duo, що стала першим серійним гібридом на території Європи.

Дане авто мало передньопривідну систему, дизельний силовий агрегат на 89 кінських сил, а також електродвигун на 29 конячок. У транспортному засобі встановили фірмову систему рекуперативного гальмування.


Не пропустіть