Презентували новий стильний суперкар Ferrari 12Cilindri (Фото)

У рік святкування свого 70-річчя на автомобільному ринку Північної Америки, компанія Ferrari вирішила порадувати шанувальників і анонсувала два нових спорткари: купе 12Cilindri і його відкриту версію 12Cilindri Spider. Обидва ці автомобілі вже можна замовляти.

Нові Ferrari 12Cilindri базуються на алюмінієвому шасі зі зменшеною на 20 мм колісною базою, порівняно з моделлю 812 Superfast, та оснащені останніми розробками електронних систем допомоги водію, які підвищують їздові характеристики спорткарів.

Автомобілі отримали модернізовану підвіску та значно покращений 6,5-літровий атмосферний двигун V12 з потужністю 830 к.с. і максимальним моментом 678 Нм, який досягає максимальних обертів 9500 об/хв. Цей двигун поєднується з покращеною 8-ступінчастою роботизованою коробкою передач.

Моделі сімейства Ferrari 12Cilindri мають 21-дюймові колісні диски та аеродинамічний дизайн з активними елементами, такими як інтегроване активне антикрило в заднє скло машини. Відмінні риси екстер’єру включають 2-колірні елементи (чорні або з незабарвленого вуглепластику). Модель 12Cilindri Spider відрізняється складною жорсткою панеллю даху над салоном.

Усередині нового 12Cilindri вражає практично симетрична передня панель, на якій розміщено 15,6-дюймову цифрову панель приладів і 10,2-дюймовий дисплей мультимедіа з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Для пасажирів передбачений 8,8-дюймовий екран. У комплектацію також входить мультифункціональне кермо, бездротова зарядка для смартфона та акустика Burmester з 15 динаміками потужністю 1600 Вт. Новинки вже доступні для попереднього замовлення.


Не пропустіть