Названі найкращі кросовери та позашляховики на ринку

Кросовери та позашляховики зараз на піку популярності, і вони в жодному разі не збираються здавати свої позиції у 2024 році. Саме тому експерти видання AutoCar назвали найкращі моделі сегменту SUV 2024 року у найрізноманітніших категоріях.

Так, найкращою моделлю з погляду комфортної їзди редакція AutoCar визнала Citroen C5 Aircross. До переваг цього кросовера віднесено високий рівень комфорту для своєї ціни та просторий салон для свого розміру. Модель хвалять за досить м’яку підвіску, яка поглинає багато нерівностей на дорозі та гнучкий вибір силових установок. А ось розчарувати Citroen C5 Aircross може своїми системами допомоги водію, які далекі від досконалості.

Найкращим автомобілем серед кросоверів та позашляховиків за ціною став Dacia Duster, відомий також під маркою Renault. Це просторий за свої гроші кросовер із широкою моторною гамою та високою паливною ефективністю. Однак він позбавлений низки доробок, властивих більшим позашляховикам.

Звання найкращого електричного кросовера 2024 дісталося Fisker Ocean, який високо оцінили за практичність, стильний зовнішній вигляд та оригінальний інтер’єр. Він оснащується нікель-марганцево-кобальтовою акумуляторною батареєю ємністю 113 кВт*год, яка забезпечує йому запас ходу понад 700 км за циклом WLTP.

Найпривабливішим дизайном серед нових кросоверів та позашляховиків має Kia EV9, до переваг якого також відносять просторий салон, високу потужність та вражаючий запас ходу. Найкращі позашляхові можливості забезпечує Land Rover Defender, який чудово почувається як на асфальті, так і на бездоріжжі. Відлякати покупців від цієї практичної моделі з британським корінням може хіба що її висока ціна.

Кросовер з найефективнішим мотором визнали Mazda CX-30 з 3,3-літровим дизельним мотором, який має високий крутний момент і ідеальний для бездоріжжя і буксирування причепів. Звання найкращого розкішного позашляховика дісталося Mercedes-Benz EQS SUV. Це найбільший електромобіль із модельного ряду Mercedes-Benz.

Porsche Macan краще за інших кросоверів здатний вразити водія ідеальним поєднанням швидкості, простору, динаміки та кращої у своєму класі керованості.

Найкращим універсальним позашляховиком для повсякденної експлуатації назвали Skoda Karoq з практичним кузовом. А ідеальною моделлю з погляду міцності та надійності визнали Toyota Land Cruiser, який на деяких ринках відомий як Land Cruiser Prado.


Не пропустіть