У старовинному замку знайшли вражаючу колекцію раритетних авто (Фото)

У підвалах бельгійських шато можна виявити не тільки пристойне вино гарної витримки. Але і не менш витримані часом автомобілі. Як ось ці раритетні Alfa Romeo. При одному погляді на них в організмі автомобільних колекціонерів відбуваються взаємовиключні процеси: і течуть слинки (ще б пак: кожна з цих машин зараз може коштувати цілий статок), і серце обливається кров’ю – справжні автоскарби виглядають жахливо після багаторічної сутички з часом і підвальною вогкістю при повній відсутності турботи з боку власників, пише avtoblog.ua.

Доля обійшлася з цими «Альфа» надто жорстоко. Народжені, щоб дарувати позитивні емоції, вони так і не знайшли вдячних господарів, готових любити їх і плекати, а опинилися в прокатній конторі. Власник її виявився поганим бізнесменом – змушений був кинути все і бігти за кордон. А весь його автомобільний гарем заарештували за борги. Судові процеси розтягнулися на десятиліття. Весь цей час автомобілі перебували в підвалі.

Але може зараз у них все-таки є шанс народитися заново? Потрапити в результаті до колекціонерів і пережити процес реінкарнації, щоб виїжджати на дороги зрідка по вихідним, залучаючи заздрісні погляди власників сучасних машин, позбавлених майже все, що є у цих стареньких – власного стилю, харизми і справжньої італійської душі.


Не пропустіть