Новий електрокросовер Ford Mustang викликав шалений ажіотаж

У компанії Ford попередили, що електрокросовер Mustang Mach-e First Edition більше недоступний для замовлення – усі екземпляри з пілотної партії забронювали протягом дев’яти днів з моменту показу. Мова йде про попередні замовлення, які за бажанням клієнта можна скасувати.

Приймати замовлення на Mach-e почали 18 листопада, а для оформлення заявки на покупку моделі серії First Edition, необхідно було внести передоплату в розмірі 500 доларів. Ці екземпляри новинки випустять в першу чергу і, відповідно, замовники отримають їх швидше за інших покупців.

Серія First Edition відрізняється від звичайної версії оббивкою крісел з контрастною рядком і накладками на педалі. Mach-e First Edition має систему повного приводу, панорамний дах з інфрачервоною захистом і розширений список опцій. Ціна моделі становить 59 900 доларів.

Нагадаємо, Mustang Mach-e буде пропонуватися на ринку із заднім і повним приводом, установками потужністю від 255 до 459 к.с. і акумуляторами на 75,7 і 98,8 кіловат-годин. Запас ходу в залежності від модифікації варіюється від 340 до 600 кілометрів, а розгін з місця до «сотні» займе від 7 до 5,5 секунд.

Крім США модель буде доступна на ринках Китаю і Європи.