Ford планує розширення лінійки Mustang (Фото)

Після виходу електрокросовера Mach-E під брендом Mustang, Ford розглядає можливість подальшого розширення модельного ряду. В інтерв’ю Autocar генеральний директор Ford Джим Фарлі не виключив можливості випуску інших моделей під брендом Mustang, включаючи седана.

«Але можемо ми зробити інші форми кузова Mustang — чотиридверні чи ще щось? Я вірю, що можемо, якщо ці моделі матимуть всю продуктивність та характер оригіналу», – заявив Фарлі.

Хоча ентузіасти можуть скептично ставитись до ідеї сімейного Mustang, можливо, Ford вже давно обмірковує це. Офіційні ескізи від старшого дизайнера екстер’єру Крістофера Стівенса з’явилися у вересні 2022 року, коли офіційно був представлений S650. Там були представлені разом з іншими ілюстраціями купе, яке було втілено у життя.

Деякі стверджують, що Ford може додати ще один автомобіль у свою лінійку після припинення виробництва Fiesta, Focus та Fusion. В даний час Mustang залишається єдиним легковим автомобілем у лінійці Ford, решта моделей – це позашляховики та вантажівки.

Дебати про те, чи варто випускати седан під брендом Mustang, продовжуються. Однак очевидно, що автовиробник з Дірборна не боїться використати популярність бренду, випускаючи нові моделі, окрім електричного кросовера Mach-E.

Чутки про чотиридверний Mustang циркулюють з 2018 року. Початкові повідомлення стверджували, що Ford навіть розповідав дилерам про автомобіль з турбованим V8. Однак, ці чутки залишилися не підтвердженими.