Власник повнопривідного Lamborghini влаштував справжній дрифт по воді (відео)

Досить часто в мережі з’являються відео, на яких власники гоночних автомобілів влаштовують всілякі трюки, не залишаючи меж асфальту. Хтось з щасливих власників Lamborghini і Ferrari надають перевагу засніженим дорогам, пише carreviewauto.com.

Однак в США з’явився ентузіаст, який вирішив, що зможе на повноприводному Lamborghini Gallardo Spyder влаштувати справжній дрифт на воді. Ексклюзивне відео розміщено на сайті Ютуб.

Розміщений на популярному відеохостингу ролик був зроблений на північному заході американського штату Юта. Власник повнопривідного суперкара Lamborghini Gallardo Spyder активував режим дрифт, коли машина фактично стає задньопривідною.

У водойму, де залишилося не так багато води, під кінець відео загнали ще і Audi R8. Ось такі водні забави у багатих американців. Нагадаємо, що вісімнадцятого січня в мережі був опублікований відеоролик, на якому зображений палаючий Lamborghini Aventador. За повідомленнями ряду ЗМІ, відео було зроблено в Майамі, на перетині вулиць поруч з торговим домом Лінкольн-Роуд. Причиною пожежі стала несправна проводка.


Не пропустіть