На торги виставлять унікальний кабріолет Audi 80 (фото)

На початку весни 2020 року у Великобританії продадуть кабріолет Audi 80 1994 року випуску, який був особистим автомобілем принцеси Діани.

Відомо, що в розпал своєї популярності принцеса Діана водила цей конкретний Audi 80 Cabriolet, перетворивши його тим самим в один з найбільш фотографованих автомобілів за цей період. Пізніше німецька компанія визнала, що продажі моделі подвоїлися, коли Діана була помічена за кермом їх моделі з відкритим верхом.

Повідомляється, що модель Audi 80 Cabriolet була випущена в 1994 році. І на даний момент автомобіль залишається в прекрасному стані, маючи на одометрі всього 22 тис. миль або 35 тис. км пробігу. В арсеналі кабріолета знаходиться 2,3-літровий атмосферний мотор, який видає 133 к.с. і 186 Нм крутного моменту. У парі з силовим агрегатом працює 4-ступінчаста автоматична коробка передач.

Після свого перебування в руках принцеси Діани цей кабріолет 80-х років був куплений англійським телеведучим і видавцем Єном Кемпбеллом Дейлом, а потім кілька разів переходив з рук в руки в якості експоната різних приватних колекцій.

Знаменитий Audi 80 Cabriolet буде виставлений на продаж в Бірмінгемі 28 березня 2020 року за ціною від 35 тис. до 40 тис. фунтів стерлінгів.


Не пропустіть