У Мережі розсекретили прототип BMW iX3 (Фото)

Буквально два тижні тому в Мережі з’явився перший огляд повністю електричного BMW X3. IX3 офіційно дебютував в січні цього року і зараз тестується журналістами по всьому світу.

Напередодні в Інтернет завантажили шпигунські фотографії злегка замаскованого прототипу iX3, який застряг на парковці разом з іншими тестовими автомобілями BMW. Тонкий шар маскування покриває передню частину і задні ліхтарі, а на передніх дверях також є знаки Electric Test Vehicle, ясно вказують, що це не просто серійний iX3, а свого роду тестовий автомобіль.

Фотографи motor1.com вважають, що це може бути перший погляд на iX3 LCI, що на мові BMW означає реконструкція. Хоча візуальні зміни можуть бути незначними і включають нові більш тонкі фари. Також може з’явитися нове доповнення до лінійки iX3 у вигляді пакету M Performance.

Модифіковані повітроводи на передніх крилах можуть бути ознакою того, що це дійсно більш спортивна версія електричного кросовера. Це далеко не повноцінна модель M. Це просто пакет з деякими візуальними поліпшеннями і поліпшенням продуктивності в порівнянні зі стандартною моделлю.

З огляду на зовсім недавній запуск iX3, є сумніви, що оновлена ​​версія буде випущена до кінця наступного року або навіть в перші місяці 2022 року. Побачити прототип так рано – трохи дивно. Але не варто забувати, що він не був сфотографований на дорогах загального користування і зараз знаходиться на дуже ранній стадії розвитку.