6 німецьких вживаних авто за $ 5 тис. в Україні (ФОТО)

Факти ICTV вирішили проаналізувати ринок б/в автомобілів та підібрати найбільш бюджетні, проте пристойні варіанти вживаних авто в Україні.

З 1 січня 2016 року в Україну заборонено завозити автомобілі, які не відповідають екологічному стандарту Євро-5 (старше 5 років), а отже в українців значно звузився вибір, де придбати б/в авто.

Скориставшись сайтом з он-лайн продажу автомобілів Аuto.ria.com, ми підібрали шість німецьких авто, ціни на які не кусаються, а самі авто ще придатні до комфортного користування.

Ми склали певний перелік критеріїв, аби зробити рейтинг більш інформативним та актуальним.
Одразу ж ми відсіяли биті, не розмитнені, кредитні авто та конфіскат. Серед комерційних авто (пиріжків та бусів) розглядали лише пасажирські варіанти. Ми визначили мінімальну ціну 3 тис. доларів, а максимальну планку встановили на рівні 5 тис. доларів. Максимально допустимий рік випуску – 2000-ий.

Враховуючи вік автомобілів пробіг ми не розглядали, адже ним легко маніпулювати і далеко не всі вказують правдивий пробіг у оголошеннях.

Спочатку ми обирали бренд і задавали критерії пошуку, а далі обирали моделі з найбільшою кількістю оголошень.

Безумовним рекордсменом серед б/в німців в Україні є Smart Fortwo, така кількість оголошень є наслідком небувалого напливу цих авто з ЄС у 2015-му році.

Варто відзначити, що через введення стандарту Євро-5 б/в у 2016-му завозити вже не вигідно, адже старше 5 років завезти не вийде, а автівки молодше 5 років коштують вже не так привабливо. До того ж, мотори у малюків мають відносно коротке життя і після 100 тис. км починаються проблеми, тож радимо бути уважними при виборі.

Друге та третє місце за кількістю оголошень зайняли моделі Opel, яких виявилося теж достатньо багато.

Четверте та п`яте зайняли Volkswagen Caddy та Volkswagen Polo.

Їхніх оголошень трохи майже 50 на двох. Замкнув шістку Mercedes Vito із 14-ма оголошеннями.

20160226162749


Не пропустіть