32-рiчний BMW M3 нa тoргaх продають за ціною нової “Eмки” (Фото)

У продажу з’явилася рідкісна модифікація BMW M3 1988 року. Всього було випущено 500 подібних «двохдверок».

BMW M3 в спецверсії Evolution II є модифікацією класичної моделі в кузові E30. Її відрізняє оригінальний обвіс, збільшені колісні диски і знижена маса (за рахунок установки більш тонких бічних і задніх скел, а також полегшеної кришки багажника).

Також для купе допрацювали 4-циліндровий мотор, форсувавши його до 220 к.с. У парі з агрегатом йде механічна трансмісію. До «сотні» спорткар розганявся за 6,7 секунди. Максимальна швидкість – 230 км/год.

В описі до моделі відзначено, що за 32-річну історію машина змінила трьох власників, а пробіг BMW M3 становить 163 тис. кілометрів. У автомобіля є невеликі осередки корозії на кузові Також потрібна зміна шин, які почали руйнуватися через вік. При цьому BMW M3 зберіг рідну фарбу відтінку Nagaro Silver.

За словами продавця, спорткар пройшов часткову реставрацію, в ході якої на автомобілі замінили коробку передач із зчепленням, бензобак і насос, а також паливні магістралі і радіатор. Максимальна ставка на торгах становить 55 000 фунтів стерлінгів (приблизно 75 350 доларів за поточним курсом), що еквівалентно ціні BMW M3 2021 року на ринку Британії.


Не пропустіть