В Укрaїнi з’явився електромобіль за цiнoю “Лoгaнa” (Фото)

На українському ринку стартували продажі китайської електровантажівки Vega Mario Delivery. Це найдоступніший електромобіль в Україні – його ціна стартує з 342 тис. гривень, тобто на рівні Логана, пише autoportal.ua.

За ці гроші пропонують голе шасі, а ось фургон Mario Delivery оцінили в 370 500 гривень. Слід зазначити, що є і більш доступні електрокари в Україні, але формально вони не вважаються автомобілями через малу масу і невисоку потужність.

Vega Mario Delivery досягає 3600 мм в довжину, 1345 мм в ширину і 1765 мм у висоту. Вантажопідйомність становить 500 кг при тому, що сам китайський електрокар важить всього 540 кг.

Електромотор потужністю 4 кВт (5,5 к.с.) Дозволяє розвинути 50 км/год. Літій-залізо-фосфатний акумулятор на 100 А∙год дає можливість проїхати всього 60-80 км, але зате заряджається за 2-3 години. Також обладнано місце для установки додаткового акумулятора.

Одномісна кабіна виглядає досить-таки скромно, але зате передбачені кондиціонер, люк, електросклопідйомники, запуск з кнопки. Встановлено навіть камера заднього виду, а оптика Vega Mario Delivery – повністю світлодіодна.


Не пропустіть