Стoляр вигoтoвив з дeрeва кoпiю Land Rover Defender 110 (Відео)

В’єтнамський столяр і автор YouTube-каналу Woodworking Art опублікував новий відеоролик, в якому показав процес роботи над копією позашляховика Land Rover Defender, виконаної з дерева. За кілька днів відео зібрало понад 100 тисяч переглядів.

Раніше цей же блогер відзначився популярними роликами, в яких виготовляв з дерева позашляховик Toyota Land Cruiser 200, гіперкар Bugatti Chiron і ще багато іншого.

У 13-хвилинному відео в’єтнамський умілець продемонстрував багатогодинну копітку роботу. В основі копії Defender 110 лежить цілісний дерев’яний брусок, який завдяки «прямим» рукам майстра, фрезерного верстата, дрилі і шліфувальної машинки перетворився в компактний варіант британського позашляховика.

Дрібні деталі екстер’єру автомобіля, включаючи решітку радіатора, оптику, рельєф капота, а також малюнок протектора, виготовлялися за допомогою долото. Таким же чином був відтворений інтер’єр британської моделі.

В результаті вийшла повноцінна копія Land Rover Defender 110 з функціональними елементами і обертовими колесами, яка увійшла в скарбничку видатних творів в’єтнамського майстра.


Не пропустіть