Volkswagen представив оновлений кросовер Tiguan Allspace 2022 року

Відбулася офіційна прем’єра оновленого кросовера Volkswagen Tiguan Allspace.

Судячи із зовнішнього вигляду, трьохрядний кросовер отримав приблизно такі ж зміни в екстер’єрі, що і презентована раніше звичайна версія SUV. Так, автомобіль обзавівся новою решіткою радіатора з хромованими елементами, світлодіодною головною оптикою і написом Tiguan на двері багажника. У салоні теж є деякі оновлення – наприклад, сучасний мультимедійний комплекс MIB3 і модернізований блок клімат-контролю з сенсорним управлінням.

Уже відомо, що в США для машини будуть доступні вісім відтінків кузова, в тому числі нові Oryx White і Kings Red Metallic. Оздоблення салону запропоновано в декількох варіантах – базова, Life, Elegance і R-Line.

Базова комплектація отримає мультимедійний екран на 8 дюймів з попередньо встановленими програмами, електропідігрів передніх крісел, клімат-контроль, круїз-контроль і додаткових асистентів для допомоги водієві під час руху.

За окрему плату можна буде встановити в кросовер точку доступу для бездротового інтернету, блок для бездротової зарядки смартфона, вбудовану вентиляцію сидінь і розширену версію програми-асистента на дорозі IQ. Drive. Завдяки цьому помічникові в автоматичному режимі буде здійснюватися моніторинг сліпих зон, а водія завжди попередять про можливі аварійні ситуації, про наявність перешкод при русі заднім ходом і про пішоходів або велосипедистів, які з’явилися на дорозі.

Під капотом Tiguan Allspace поки пропонують встановити безальтернативний турбований мотор об’ємом 2,0 літра, що розвиває потужність до 184 кінських сил. Працювати така силова установка буде з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією. Привід може бути як передній, так і повний.

Виробляти кросовер планують на мексиканському заводі Volkswagen. Вартість нового Tiguan Allspace ще невідома. За попередніми даними, перші серійні автомобілі надійдуть в дилерські центри ближче до середини літа нинішнього року. Швидше за все, в цей же час з’явиться і докладний прайс-лист для новинки.


Не пропустіть