Авто Луценка за півгодини порушило три пункти ПДР (відео)

Авто депутата фракції «Блок Петра Порошенка» Юрія Луценка за півгодини порушило правила дорожнього руху на 1500 гривень. Про це пише “Країна”.
Відзначається, що вчора вранці фотокореспонденти зустріли машину політика на виїзді з селища Стоянка, що в 23 км від Києва.

«На відміну від багатьох колег з Ради, глава президентський фракції вибирає для пересування НЕ пафосний кортеж з позашляховиків і супровід охоронців, а їздить тільки в компанії особистого шофера на седані Toyota Camry», – пише видання.

Проте наголошується, що водій Луценка набрав божевільну швидкість, близько 150 км/год. Потім на завантаженій дорозі Toyota Camry перетнула суцільну лінію, проїхала по узбіччю, щоб обійти вантажівки в крайній правій смузі. А вже в місті, на проспекті Перемоги в районі станції метро «Святошин», машина нардепа гнала по лінії, виділеній для руху громадського транспорту.

За 30 хвилин Юрій Луценко дістався до Верховної Ради і був на місці за годину до початку засідання погоджувальної ради голів парламентських фракцій під проводом спікера Володимира Гройсмана. Журналісти підрахували, що авто народного обранця порушило три пункти ПДР, а саме: недотримання рядності (або розмітки), ненадання переваги маршрутним транспортним засобам, зокрема порушення правил руху в смузі для автобусів, перевищення швидкісного режиму більш ніж на 50 км/год. За ці порушення в сукупності загрожує штраф 1500 грн.