На українському ринку з’явився недорогий кросовер Toyota

Японська автомобілебудівна компанія Toyota вивела на ринок України малий міський кросовер, який став найдоступнішим SUV у лінійці марки. Йдеться про Yaris Cross, пише ampercar.com

За інформацією виробника, Toyota Yaris Cross – це не просто версія Яріс зі збільшеним кліренсом. У компанії запевняють, що кросовер суттєво відрізняється від звичайного хетчбека, причому не тільки за дизайном, але й за технічними особливостями.

Повного приводу в жодній комплектації Yaris Cross в Україні немає, але для прохідності виробник обіцяє 170 міліметрів дорожнього просвіту.

Початкова ціна Toyota Yaris Cross в Україні – приблизно 21 тисяча доларів. Йдеться про модифікацію з півторалітровим бензиновим мотором та 6-швидкісною МКПП. Агрегат видає 125 кінських сил та 153 Нм обертального моменту. Є така ж сама версія, але у парі з варіатором коштуватиме вже 24 тисячі. Також для покупки доступна гібридна версія автомобіля. Ціни на неї стартують від 26 тисяч. Для цього варіанту передбачено півторалітровий бензиновий двигун віддачею у 92 кінські сили та електричний мотор потужністю 80 к.с..


Не пропустіть