На аукціоні продали 16-річний Lamborghini Gallardo за 145 тисяч доларів (Фото)

На американському онлайн-аукціоні Bring a Trailer завершилися торги за модель Lamborghini Gallardo рідкісної серії SE з пробігом менше тисячі кілометрів.

За 16-річний суперкар Lamborghini Gallardo, оснащений 5,0-літровим двигуном V10, заплатили 145 тисяч доларів. Це на 25-30% вище за вартість пропозицій того ж року з більш значними пробігами.

Історія даного автомобіля бере свій початок у салоні Manhattan Motorcars у Нью-Йорку, після цього автівка змінила кілька автосалонів, внаслідок чого і намотала поточний кілометраж. В останній дилерський центр у Массачусетсі Lamborghini Gallardo потрапив у грудні 2021 року: там автомобілю провели передпродажну підготовку, а потім виставили на аукціон.

Лімітована серія Gallardo SE (Special Edition) була представлена ​​в кількості 250 екземплярів. Головною особливістю цих машин є розширена комплектація зі спортивним налаштуванням підвіски, а також 2-колірне оформлення кузова з чорним дахом та кришкою двигуна. Gallardo SE продавалися виключно в Північній Америці, причому реалізоване на аукціоні купе має 34-й порядковий номер.

Рушійною силою Lamborghini Gallardo є 5,0-літровий безнаддувний двигун V10 потужністю 500 кінських сил і 510 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з роботизованою КПП.


Не пропустіть