Skoda показала «спортивну» версію хетчбека Fabia (Фото)

Чеська автомобілебудівна компанія Skoda опублікувала перші дизайн-скетчі моделі Fabia у виконанні Monte Carlo. Особливістю версії стали спортивні елементи та декор.

Зовні Skoda Fabia Monte Carlo відрізняється від стандартної версії чорним бортиком ґратів радіатора, спліттером на передньому бампері, а також збільшеними повітрозабірниками. Задній бампер має псевдодифузор, при цьому напис на п’ятих дверцятах машини має чорне забарвлення.

На відміну від стандартної моделі Fabia у автомобіля у версії Monte Carlo встановлено триспицеве ​​рульове колесо з обробкою із перфорованої шкіри, елементи в торпедо та дверях – червоні, які контрастують із темною кольоровою гамою інтер’єру. Матеріалом «під карбон» виконані ручки дверей, а також нижня частина панелі приладів автомобіля.

Нагадаємо, презентація хетчбека Skoda Fabia четвертої генерації відбулась у травні 2021 року. Модель побудована на архітектурі MQB-A0, яка також є основою нового автомобіля Polo, що продається на ринку ЄС. В Україні нова Skoda Fabia пропонується з 1,0-літровим бензиновим атмосферним мотором потужністю 80 к.с. та 5-ступінчастою МКПП. Ціни на авто стартують від 425 320 грн.


Не пропустіть