Mercedes-Benz готує великий електричний кросовер: що про нього відомо

Компанія Mercedes-Benz може показати великий електричний кросовер Mercedes-Benz EQS вже у квітні. Його німці планують продемонструвати на автосалоні у Пекіні.

Відомо, що зовнішність крос-версії Mercedes-Benz EQS виконають у тій же стилістиці, що й у легкового ліфтбека, але з деякими удосконаленнями: це дасть змогу автомобілю отримати кращий коефіцієнт аеродинамічного опору в сегменті. Однак, за словами інсайдерів, залучати клієнтів електромобіль буде насамперед можливостями салону: рішення, застосовані в інтер’єрі, «покликані встановити нові стандарти для марки».

Рушійною силою новинки має стати тандем електричних двигунів сумарною потужністю 523 к.с.. Вони живитимуться від 108-кіловатної батареї.

Нагадаємо, нещодавно електричний Mercedes-Benz EQS провалив «лосиний тест». Автоексперти негативно відгукнулися про високу масу автомобіля та відзначили його повнокероване шасі. Зокрема фахівці зафіксували недостатню повертальність, що призводить до зіткнення з конусами, хоча при цьому водій не втрачає контролю над автівкою.


Не пропустіть