Складено список найненадійніших моделей Toyota

Портал Hot Cars, вивчивши рейтинги надійності JD. Power, Consumer Reports, форуми власників Toyota, а також інші джерела склав список найненадійніших моделей Toyota за всю історію, за останні 20 років і наших днів.

Toyota bZ4X, за звітом, найменш надійна нова модель марки. Це електричний кросовер, який поступився Nissan Ariya та Kia EV6, але трохи випередив Ford Mustang Mach-E. Найчастішою проблемою, з якою стикаються власники, стали болти маточини, внаслідок чого існує ризик відриву колеса під час руху. Також деякі клієнти скаржилися на повну розрядку акумулятора за два тижні, незалежно від місця паркування.

За останні 20 років найненадійнішою “Тойотою” визнано спорткупе GR Supra 2021 року. Скарги стосуються поивщеногої витрати мастила у версій із трилітровою шісткою від BMW, системи допомоги при гальмуванні та роботи натягувачів ременів безпеки.

Найбільш невтішного звання – зразка ненадійності за всю історію Toyota – удостоївся мінівен Sienna. Усьому виною швидко виходять з ладу механізм розсувних дверей, приладова панель, що тріскається, несправності кисневого датчика. Також є претензії до якості збирання автомобіля.


Не пропустіть