Стартували продажі китайського конкурента Toyota Land Cruiser Prado від Great Wall (Фото)

Китайський автовиробник Great Wall виводить на внутрішній ринок Китаю нову модель – позашляховик Tank 500. Новинка позиціонується, як конкурент популярного Toyota Land Cruiser Prado.

Tank 500 став першою моделлю в лінійці бренду, в основу якої лягла архітектура з поздовжнім розташуванням двигуна, передньою незалежною підвіскою і нерозрізним мостом ззаду. Автомобіль має пружинну підвіску, 224-міліметровий дорожній просвіт, повний привід з електромагнітною муфтою підключення передньої осі, а також кілька режимів їзди.

В списку оснащення значаться оздоблення інтер’єру натуральною шкірою та деревом, мультиконтурні сидіння з електричним регулюваннями, підігрівом та вентиляцією, проекційний дисплей, панорамний дах, матричні фари та чотирьохзонний клімат-контроль. Також є віртуальна панель приладів діагоналлю 12,3 дюйми та 14,6-дюймовий екран мультимедійної системи.

Рушійною силою конкурента Прадо є бензиновий двигун V6 з робочим об’ємом 3,0 л, пару якому складає 48-вольтовий стартер-генератор. Двигун генерує 354 к.с. і поєднується з 9-швидкісною АКПП.


Не пропустіть