Китайський Hongqi розсекретив характеристики нового кросовера

Китайський виробник Hongqi, що входить до концерну FAW, готує до випуску новий кросовер HS5. Як стало відомо MMR, автомобіль отримав оновлений дизайн, а також модифіковану силову установку.

Екстер’єр кросовера HS5 оновили з урахуванням фірмового стилю Hongqi. Автомобіль отримав великі ґрати радіатора, а також нову оптику: блок денних ходових вогнів кросовера поєднаний із покажчиками повороту, а нижче розташувався основний блок фар, який тепер інтегрований у передній бампер. Задні ліхтарі поєднали в один елемент.

Габарити нового HS5 практично не змінилися, порівняно з поточною версією кросовера. Автомобіль став трохи довшим і вужчим за свого попередника: 4785х1905х1700 мм проти 4760x1907x1700 мм відповідно. Розмір колісної бази залишився тим самим – 2870 мм.

Окрім зовнішнього вигляду, кросовер отримав нову силову установку. У рух HS5 приводить 2-літровий турбомотор CA4GC20TD-35 нового покоління. Силовий агрегат потужністю 252 к.с. поєднується з 8-ступінчастим гідротрансформаторним «автоматом».


Не пропустіть