В Україну привезли преміальний кросовер BMW (Фото)

На наш ринок вийшов новий кросовер BMW X7. Один з екземплярів моделі днями помітили у Києві, причому в топовій зарядженій версії M60i вартістю понад 4 млн гривень.

Флагманський кросовер BMW X7 пройшов оновлення. Його передня частина оновилась і має величезні ґрати радіатора та «двоповерхову» світлодіодну оптику.

Варіант M60i відрізняється від стандартної моделі чорними ґратами, агресивнішим переднім бампером і обвісом. Також автомобіль має 22-дюймові колеса та чотири вихлопні труби.

Заряджений кросовер має у своєму оснащенні 4,4-літровим V8 твін-турбо потужністю 530 кінських сил. До першої «сотні» він розганяється за 4,7 с і розвиває 250 км/год. За комфорт їзди відповідає пневматична підвіска, а маневреність 5,1-метрового автомобіля покращують керовані задні колеса.

Раніше стало відомо, що частка преміум-брендів на українському ринку нових авто за 2022 рік збільшилась з 13% до 18%. За даними AUTO-Consulting, в минулому році в Україні було продано 7 тисяч нових автомобілів Premium-сегменту.


Не пропустіть