Nissan знімає з виробництва модель, яку випускає майже 20 років

Японський автовиробник Nissan планує відмовитися від випуску свого повнорозмірного пікапа Titan. Модель замінять електромобілем.

Як стало відомо, Nissan планує припинити виробництво моделі Titan та покинути ринок повнорозмірних вантажівок вже у 2024 році. В компанії кажуть, що пікап не виправдав очікувань на американському ринку. Модель не потрапила навіть у топ-15 моделей за підсумками 2022 році.

Водночас дилери Nissan не згодні з планами щодо припинення випуску Titan. Так, очільник Консультативної ради Nissan Тайлер Слейд заявив, що ринок повнорозмірних пікапів є надзвичайно прибутковим і перспективним.

Тому незабаром ми можемо побачити повністю електричний пікап від японського виробника.

Нагадаємо, Nissan Titan — це повнорозмірний пікап, що випускається Nissan з 2004 року. В січні 2015 року на Детройтському автосалоні представлено Nissan Titan другого покоління. Крім звичайних модифікацій існує більш позашляхова версія Nissan Titan XD PRO-4X з електронним блокуванням заднього диференціалу, спеціальними амортизаторами, спеціальними колесами з дисками і системами, що допомагають на бездоріжжі. Друге покоління моделі пропонується з бензиновими та дизельними V8 потужністю від  310 до 406 кінських сил.


Не пропустіть