З’явилися подробиці про новий Mitsubishi Pajero Sport

Абсолютно новий Mitsubishi Pajero Sport наступного покоління дебютує наприкінці 2024-го або на початку 2025 року.

Як передає MMR, про це повідомляє австралійське видання Drive із посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, спершу світ побачить пікап Triton/L200 нового покоління, який зараз проходить дорожні випробування. Передбачається, що обидві моделі збудують на одній платформі й наділять схожим дизайном, тому більшість секретів про новий Pajero Sport будуть розкриті вже наприкінці поточного або на початку 2024 року, тобто на рік раніше, ніж його фактичний дебют.

Новий Mitsubishi Triton/L200 проектується спільно з Nissan, тому він матиме багато спільного з Nissan Navara. Подейкують, що Pajero Sport зі зміною покоління отримає гібридну силову установку, що підключається.

В Україні Mitsubishi Pajero Sport доступний за ціною від 1 665 000 грн. Автомобіль пропонується з 4-циліндровим 2,4-літровим дизельним двигуном з фірмовою системою MIVEC від Mitsubishi, турбокомпресором зі змінною геометрією, що регулює ефективність своєї роботи залежно від обертів і необхідної потужності. Максимальна потужність двигуна — 133 кВт за 3500 об/хв. (181 к.с.) з максимальним крутним моментом 430 Нм за 2500 об/хв. Мотор поєднується з 6-ступінчастою МКПП або 8-швидкісним «автоматом» та системою повного приводу.


Не пропустіть