У США продають унікальний український автомобіль (Фото)

У Сполучених Штатах Америки на аукціон Bring a Trailer виставили всюдихід-амфібію Quadro Sherp Pro 2020 року виробництва. Ці машини виготовляє українська компанія.

Як стало відомо, Quadro International базується в Україні та виробляє всюдиходи для транспортних, пошуково-рятувальних та пожежних служб. Корпус цього Sherp Pro виготовлений із алюмінію та має чорне забарвлення із помаранчевою графікою.

Габарити всюдихода:

  • довжина — 3403 мм;
  • ширина — 2514 мм;
  • висота — 2514 мм.

Унікальна машина оснащена 1,5-літровим турбодизельним двигуном потужністю 44 кінські сили. Він працює спільно із п’ятишвидкісною механічною трансмісією та системою ланцюгового приводу на чотири колеса. Витрата пального становить 2-3 л/год.

Всюдихід має 63-дюймові шини з регульованим тиском та 25-дюймові колісні диски. Також є додаткові паливні баки та аварійний люк на даху.

Нагадаємо, всюдихід Sherp було створено на базі прототипа, розробленого петербурзьким інженером-винахідником Олексієм Гарагашьяном. Пізніше український бізнесмен Володимир Школьник придбав у нього права на виробництво всюдихода. Перший екземпляр побачив світ у 2012 році.


Не пропустіть