Патрульна поліція отримала нові автомобілі (Фото)

Поліція Київщини отримала 10 автомобілів за сприяння американської письменниці Мітці Перду. Ця ініціатива стала можливою завдяки благодійному внеску з боку популярної письменниці та її команди, пише MMR посилаючись на ukrinform.ua.

Мітці Перду – відома письменниця та громадська діячка, яка має чимало шанувальників по всьому світу. У своїй останній книзі “Американська ніч” вона описала свій досвід життя в Україні та закликала своїх читачів допомагати місцевим громадам.

Завдяки цій ініціативі, поліція Київщини отримала нові автомобілі, які допоможуть забезпечити безпеку місцевих жителів та зменшити кількість злочинів в регіоні. Нові автомобілі оснащені сучасними технологіями та обладнанням, що дозволяє ефективно виконувати завдання поліції.

Заступник начальника поліції Київщини висловив подяку Мітці Перду та її команді за їх допомогу та підтримку. Він також наголосив на важливості співпраці між громадськістю та правоохоронними органами, яка є ключовим чинником у забезпеченні безпеки громади.

Автомобілі, які отримали поліцейські – Chery Tiggo 2 китайського виробника. Це компактний кросовер, який оснащений бензиновим 1,5-літровим двигуном з потужністю 106 кінських сил. Він працює в парі з 5-ступінчастою механічною або 4-ступінчастою автоматичною трансмісією. Chery Tiggo 2 має передній привід та незалежну підвіску зі стабілізатором передньої осі.