Honda готує новий бюджетний кросовер (Фото)

Компанія Honda вивела на дорожні випробування новий бюджетний кросовер, призначений для ринків країн, що розвиваються. Шпигунські світлини та рендер безіменної моделі опублікувала індійська редакція журналу Autocar.

Як стало відомо, першим і принципово цільовим ринком нового паркетника стане саме Індія. Там він пройде дорожні випробування і, за даними місцевих ЗМІ, вже за кілька місяців надійде у продаж.

Офіційної назви новинка поки що не має. Передбачається, що в його випадку Honda відійде від абревіатурного неймінгу, як це було, наприклад, з Honda CR-V, Honda BR-V та Honda WR-V. Швидше за все для авто підберуть «цілісне» ім’я, як у випадку з Honda Jazz, Accord або Civic.

Подейкують, що кросовер побудують на платформі «бюджетника» Honda City п’ятого покоління і оснастять простим 1,5-літровим атмосферним двигуном потужністю 121 к.с., який працюватиме в парі з шестиступінчастою МКПП або варіатором. Турбована бензинова та гібридна версії мають з’явитися пізніше, а от варіанта з дизелем у планах поки що немає.


Не пропустіть