Легендарний Jeep Wrangler оновили і зробили прохіднішим (Фото)

Компанія Jeep представила на автосалоні у Нью-Йорку оновлену версію позашляховика Wrangler. Автомобіль отримав кілька суттєвих змін.

Зовні новинку найпростіше відрізнити за новими бамперами та передніми ґратами. Останні зберегли фірмовий стиль із сімома вертикальними прутами, але відрізняється від колишньої версії. Крім того, було замінено штатну передню лебідку на більш просунуту модель.

Головна технічна обновка – новий задній міст, у якому тепер використовуються повністю розвантажені півосі. Це міцніша конструкція, ніж стара, коли піввісь не лише передає крутний момент на колесо, але і виконує роль важеля для маточини.

Оновлений Wrangler зберіг силові агрегати попередньої моделі, включаючи 6,4-літровий топовий двигун V8 сімейства Hemi. До 2025 року має з’явитися повністю електрична версія Wrangler, тож, можливо, це останній варіант позашляховика з V8.

Крім топового мотора, який має потужність 481 к.с., автомобіль зберіг 3,6-літровий атмосферний мотор V6, дволітрову «турбочетвірку», а також гібридний варіант, що заряджається, на основі дволітрового двигуна внутрішнього згоряння.

Для двох молодших моторів передбачені шестиступінчаста «механіка» або восьмиступінчастий «автомат». Інші версії доступні лише з автоматичною трансмісією.

Раніше стало відомо, що на український ринок повертаються автомобілі Jeep. На першому етапі американська марка представить в Україні чотири моделі підвищеної прохідності.


Не пропустіть