Новий пікап Ram 2024 показали на відео. Автомобіль легко долає бездоріжжя і піднімається сходами

Автомобільний концерн Stellantis випустив рекламний відеоролик, присвячений майбутньому пікапу Ram 2024, який на даний момент відомий як Ram 1200 або Project 291. Автомобіль уперше був представлений наживо і продемонстрував свої можливості.

Прототип, показаний у відеоролику, прихований під камуфляжем, але можна розглянути форму його кузова. Так, в передній частині видно великі решітки радіатора з горизонтальними ламелями і місцем під великий значок Ram. Фари здаються тоншими, ніж у Ram 1500.

Новий пікап Ram має квадратні колісні арки, характерні лінії з боків та вертикальні задні ліхтарі. У відеотизері показано, як він легко долає бездоріжжя і підіймається сходами.

У Ram зазначають, що це перший автомобіль, який компанія розробила і вироблятиме у Південній Америці. Новинку оснастять 2,0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном Hurricane 4 потужністю 270 кінських сил та 400 Нм крутного моменту.

Очікується, що новий пікап Ram буде доступний у версіях Big Horn, Laramie, R/T та Rebel. Дата офіційної прем’єри поки не оголошена.


Не пропустіть