Китайський Tank анонсував новий величезний позашляховик: що про нього відомо

Бренд Tank, який належить Great Wall, незабаром розширить свою лінійку ще однією моделлю. За даними китайських ЗМІ, новинка отримає назву Tank 800 і стане флагманською та найдорожчою моделлю компанії.

Концепт нового рамного позашляховика було представлено ще два роки тому, але на випробування він вийшов лише зараз. Судячи зі шпигунських знімків, візуально Tank 800 буде схожим на пікап Great Wall X Cannon, причому решітка радіатора у нього тепер інша – з горизонтальними ламелями.

Подейкують, що автомобіль отримає повністю незалежну пневматичну підвіску з адаптивними амортизаторами та 3,0-літровим 354-сильним двигуном V6 з подвійним турбонаддуванням. ДВЗ працюватиме спільно із 48-вольтовим стартер-генератором.

Терміни появи нового Tank 800 поки що не названі, але якщо зважити на те, що на випробування він уже виїхав, то серійна модель може дебютувати до кінця поточного року.

Нагадаємо, в Україні визнали Great Wall спонсорами війни, оскільки компанія не лише продовжує роботу в рф, а й розширила свою присутність у країні-агресорці.


Не пропустіть