Volkswagen випустив особливу версію хетчбека Polo (Фото)

Цьогоріч виповнюється 25 років з моменту виходу першого Volkswagen Polo GTI. Із цього приводу німецький автогігант випустив спеціальну ювілейну версію Volkswagen Polo GTI Edition 25.

Як стало відомо MMR, Volkswagen Polo GTI Edition 25 буде випущений обмеженим тиражем у 2500 екземплярів.

«Volkswagen має багату спадщину, а Polo — один із наших найзнаковіших автомобілів. Шанувальники GTI дуже важливі для нас, і наша ювілейна модель — це спосіб відзначити цю річницю разом із ними: відсвяткувати 25-річчя потужності, продуктивності, спортивності та задоволення від водіння у класі Polo», — повідомили у Volkswagen.

Ювілейний Volkswagen Polo GTI Edition 25 отримає дволітровий двигун TSI потужністю 207 к.с. і 320 Нм крутного моменту. Автомобіль має передній привід і спеціально налаштовану спортивну підвіску, що занижує кузов на 15 мм. Розгін до «сотні» займає у моделі 6,5 секунд.

Зовні спецверсія відрізняється червоними гальмівними супортами та декоративними планками, решіткою радіатора у вигляді сот, хромованими вихлопними патрубками, пофарбованими у чорний колір бічними дзеркалами та дахом, а також 18-дюймовими легкосплавними дисками чорного кольору.

У салоні – спортивні сидіння преміум-класу з оббивкою з перфорованої чорно-червоної шкіри з вишитими логотипами GTI, а також глянсова чорна декоративна вставка із червоним написом GTI на передній панелі.

Ювілейна модель буде доступна для замовлення в Німеччині, починаючи з 1 червня 2023 року за ціною 35 205 євро.

Нагадаємо, днями Volkswagen анонсував флагманський Volkswagen ID.7 GTX.


Не пропустіть