Toyota Alphard нового покоління розсекретили до прем’єри (Фото)

Компанія Toyota готується представити ще одну новинку – мінівен Alphard наступного покоління. І хоча дебютує він лише 21 червня, його зовнішність фотошпигуни з AutoHome розкрили вже зараз.

Сфотографувати нову Toyota Alphard вдалося під час зйомки рекламного відеоролика для ринку Китаю. Судячи з фотографій, екстер’єр мінівену перетворять нові решітка радіатора, повністю перероблена в плані дизайну оптика, інші бампери та змінена геометрія бокового скління.

Також по фото зрозуміло, що в одній з версій Alphard, як і раніше, буде розкішний бізнес-вен. У ній він отримає роздільні крісла другого ряду, оснащені висувними підставками для ніг, великими підлокітниками, регулюваннями та всім необхідним для максимального комфорту пересування на будь-які відстані.

В основу моделі, ймовірно, ляже платформа нещодавно представленого Lexus LM другого покоління, а в моторну гаму увійдуть кілька “четвірок” об’ємом 2,4 і 2,5 літра – атмосферних, турбованих та з електричними надбудовами потужністю до 211 кінських сил. Єдиною доступною коробкою, швидше за все, буде варіатор.


Не пропустіть