Renault представила новий гібридний купе-кросовер (Фото)

Компанія Renault представила новий флагманський купе-кросовер Rafale. Модель, названа на честь одномісного гоночного літака із 30-х років минулого століття.

Головна особливість автомобіля в тому, що він став першою моделлю Renault, розробленою шеф-дизайнером Жілем Відалем, тому всі майбутні новинки бренду будуть схожі саме на нього.

Незважаючи на п’ятимісний, а не семимісний салон, значну частину техніки новинка розділила з трирядним кросовером Escape. У них загальна колісна база довжиною 2738 мм і однакова модульна платформа CMF-C/D з багатоважелевою задньою підвіскою та опціональним повнокерованим шасі.

У салоні – оригінальна Г-подібна панель з двох екранів діагоналлю 12,3 і 12 дюймів (цифрова «приладка» та мультимедіа) та скошеним у нижній частині кермом. Також французи передбачили в ньому велику нішу для бездротової зарядки гаджетів, панорамний дах із змінним ступенем прозорості, незвичайний селектор трансмісії «літакового» типу та проекційний дисплей на лобовому склі.

У моторній гамі – лише «гібриди». Найдоступнішим версіям дістався самозарядний передньопривідний «гібрид» E-Tech з бензиновим турбомотором 1.2 і двома електродвигунами сумарною потужністю 200 к.с., а топові версії отримали 300-сильну гібридну установку з повним приводом.

Виробництво Renault Rafale розпочнеться наприкінці поточного року, а на європейському ринку авто дебютує наступної весни.


Не пропустіть