Ательє Hennessey Performance представило 1000-сильний седан Cadillac CT5-V Blackwing (Фото)

Техаський виробник гіперкарів Hennessey, відомий також тюнінгом високопродуктивних автомобілів, представив «заряджену» версію седана Cadillac CT5-V Blackwing. Команда інженерів зробила і без того потужний двигун Cadillac CT5-V Blackwing ще потужнішим.

Оригінальний Cadillac CT5-V Blackwing став найпотужнішим серійним автомобілем Cadillac за всю історію. Він оснащується 6,2-літровим турбодвигуном LT4 V8 потужністю 668 кінських сил і 6-ступінчастою механічною або 10-ступінчастою автоматичною трансмісією. Інженери Hennessey модернізували цей двигун та встановили оновлене програмне забезпечення, довівши його потужність на стенді до 1000 «коней». Це дозволило скоротити час розгону від 0 до 100 км/год. і збільшити максимальну швидкість до 320 км/год.

Cadillac CT5-V Blackwing з двигуном GM LT4 був природним кандидатом на модернізацію EXORCIST, в рамках якої була значно збільшена потужність без шкоди для керованості, зазначили тюнери.

Нагадаємо, на початку 2023 року ательє Hennessey представило Venom F5 Revolution Coupe – найпотужніший гіперкар із ДВЗ у світі.


Не пропустіть